Rólunk

Rólunk

A nevem Fenyvesi Attila.FenyvesiAttila

Írhatnék ide „nagyon szép, mesébe illő" történetet, de inkább a „fotós életem" múltjából és jelenéből emelnék ki néhány fontos állomást:

2004-2007-ig, sportfotózás (rallye), képeim megjelentek a Pannon Lapok Társasága lapjaiban, illetve a Motorsport Magyarországon magazinban.

2006-2007-ig épület-, autó-, ételfotózás képeim a Presztízs c. havilapban kerültek publikálásra.

2007-2008: újságíróként a Pontyvilág c. havilapnál, saját fényképekkel, szakíróként publikáltam.

2012 óta esküvő-, kismama-, újszülött-, gyermek-, család- és portréfotózással foglalkozom.

Mindezek mellett folyamatosan fényképeztem katalógusokba, egyéb kiadványokba. Önállóan tanultam meg az Adobe Photoshop kezelését, mely a digitális utómunkálatoknál és a fotókönyvek szerkesztésénél a mai napig nagy segítség.

Természetesen technikai felkészültségem lehetővé teszi, hogy a fénykép az elkészülés pillanatában is tökéletes legyen.

2012-től Párommal, Katával együtt tevékenykedünk, akit szintén megfertőzött a fényképezés. Eleinte ügyes segédem volt a fotózások alkalmával, a hátterek építését mindíg kreatívan, ízlésesen oldotta meg. Később megszerezte a képesítést is. Gyakorlott anyukaként babák pózba rendezését, altatását, öltöztetését határozottan és teljes biztonsággal végzi. Együtt, nagyobb gyermekkel gyorsan megtaláljuk a közös hangot. Tudjuk, hogy a lurkóknak is lehet rosszabb napja, ilyenkor játszunk velük, ha sír, megnyugtatjuk. Együtt sütizünk, nasizunk, üdítőzünk amíg ismét jó formában nem lesz, hiszen nem  morcos, sírós arcú gyerkőcöt szeretnének viszontlátni.

Professzionális eszközeink: fényképezőgépeink, objektíveink, stúdiófényeink elismert hazai és külföldi gyártók, forgalmazók kínálatából lettek összeválogatva.

A legfontosabb a részünkről: miért a VIP Foto elnevezés?

1. Az ügyfeleink a fotózás befejezéséig számunkra a legfontosabbak. A fotózás befejezése a képek átadásával értendő.

2. Egy két órásra tervezett fotózásnál sem stopperrel mérjük az időt.

3. Egy napra egy fotózás. Ezt az elvet valljuk, így fejben csak az adott ügyfélre koncentrálunk.

4. Az oldalon nincs több száz kép, hiszen hiába vagyunk a szerzői jogok birtokosai, személyiségi jogok védik a megrendelőinket. Az elkészített képek közzétételéhez: hozzájáruló nyilatkozat szükséges, melyet minden esetben 2 példányban állítunk ki.  Ennek hiányában a fényképek nem publikálhatóak, továbbiakban a megrendelő kérését tiszteletben tartjuk.

A VIP ezt is jelenti: „Nálunk a megrendelő a legfontosabb.".

Maga a fotózás számunkra nem csak egy tevékenység, hanem szemléletmód is. A fények játéka minden pillanatban más és más tartalommal, érzelemmel tölti meg a világot. Ezt a látványt igyekszünk megörökíteni, hiszen a szó is ezt sugallja: fény-képezés. Ebből adódóan képeinken érzékelhető a szerelem, szeretet, boldogság, nyugalom és az adrenalin is.

Remélem, téged is, kedves Látogató, a megelégedett ügyfeleink között üdvözölhetünk mielőbb.


Fenyvesi Attila

© Copyright 2014 Vipfoto.hu. All Rights Reserved
Webmester