Vipfotó

Jogi nyilatkozat

Személyhez fűződő jog:

A fényképezés szellemi tevékenység, az elkészült képeket szerzői jog védi. Ugyanakkor a www.vipfoto.hu fenntartja ügyfelei részére a Ptk. 1959. évi IV. törvény VII./80§ rendelkezést, miszerint: „Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges.” A hozzájárulás meglétét a törvény szerint annak kell bizonyítani, aki a más képmását nyilvánosságra hozta. Éppen ezért a www.vipfoto.hu weboldalon, és a hozzátartozó facebook profilon kizárólag olyan fényképek kerülnek megjelenítésre, amelyen a résztvevők vagy törvényes képviselőjük, írásban nyilatkoztak azok felhasználhatóságáról.

 

Szerzői jog:

A www.vipfoto.hu weblap, és annak teljes tartalma a 1999. évi LXXVI. törvény értelmében, a szerzői jog védelme alá esnek, melynek tulajdonosa Fenyvesi Attila. Bármilyen célú megjelenítéshez, publikáláshoz, felhasználáshoz, a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.


Felelősség vállalás:

A www.vipfoto.hu oldalon található szöveges tartalmakért, árakért Fenyvesi Attila és a Cserhát Stúdió Kft. felelősséget vállal. Kivéve ha a fent nevezettek akaratukontól és ráhatásukontól függetlenül történik.

A partnereink menüpont alatt található logók, egy része más szolgáltató által üzemeltetett webshitera vezet. Ezért a www.vipfoto.hu üzemeltetője kizárja saját felelősségét, az ott található információk használatából bekövetkező károkért. Ugyanígy nem vonható felelősségre számítógépes vírusból, vonal-, vagy rendszerhibából, illetve információtovábbítási késedelemből adódó károkért.


 

© Copyright 2014 Vipfoto.hu. All Rights Reserved
Webmester