Portréfotók

Portréfotók

Portréfotózás:


Női portré: Megörökíttetni a fiatalságot, szépséget. Műtermi környezetben, profi felszereléssel, egyedi megvilágítással, hátterekkel, kellékekkel várunk. Biztos lehetsz abban, hogy ha minket választasz, a számodra legelőnyösebb beállítással, megvilágítással készítünk rólad egy éles képekkel teli, kreatív, szuper sorozatot. Igény szerint, akár több stílus egy fotózás alkalmával. Gyere el, és csodálkozz rá, mit hozunk ki belőled. Jó kedved, kedvenc ruháid, kiegészítőid ne hagyd otthon! Igyekszünk rácáfolni a: „Nekem nincs jó fényképarcom’’– mondatra.
Célunk, hogy elkészült fotóidat büszkén mutasd meg bárkinek, méltó helyen legyenek fotóalbumodban, mutogasd gyermekednek, majdan unokáidnak: „Nézd ilyen volt anyu, vagy mami” :)

Önéletrajzi portré: Sokat, nagyon sokat számít, hogy milyen fotót csatolsz magadról az önéletrajzodra. Hidd el, ez az első amit megnéznek, csak másodlagos amit beleírtál... Összegezve: profira kell bíznod magad, hogy a legjobb formádat tudd megmutatni, egy állásra jelentkezéskor. Az arc tartalmazza a legtöbb információt egy emberről. Sok időt fordítunk arra, hogy megtervezzük a kiszemelt álláshoz illő hátteret, esetleg kelléket. Megfelelő öltözetben, az egyéniséged bemutatásával gyere, hogy az elkészült kép tükrözze: szimpatikus, teli energiával rendelkező vagy. Soha ne válassz nyaralós, pároddal közös vagy legrosszabb esetben mobillal készült selfie fotót! Hatalmas baklövés lenne, életed állását veszítheted el ilyennel.

Üzleti, céges portré: Most indítottál vállalkozást? Most készül, vagy új designnal dobtad fel a weblapod? Átfestetted az ügyfélváródat, irodádat? Mindenképpen az új arculathoz igazodó stílusú fényképekkel kell, hogy bemutasd céged vezetőségét és munkatársait. Ügyfeleid már az előtérbe, ügyfélváróba lépve legyenek tisztában (a falon lévő képek alapján) kihez jöttek, kit is keresnek. Sokat könnyíthetsz a dolgukon! Így igényességet, jó benyomást, bizalmat keltesz. Összegezve: Bőven megtérül befektetésed, szívesebben rendelnek tőled vagy kötnek veled üzletet. Statisztikák szerint, ezzel: megsokszorozhatod ügyfeleid számát, így bevételed is sokkal több lesz.

Mobil stúdiónkkal, felszereléseinkkel igény szerint irodádban, telephelyeden készítjük el a fotósorozatot.

Itt számolni kell a kitelepülési költséggel, a helyigényünkkel, ami min. 3x3 méter (háttértartó, lámpák),  beállításuk plusz 1,5 óra a fotózáson kívül.

Nem szokatlan, sőt! Gyakori, hogy cégvezetők névjegykártyájukra szeretnének profi fotót, mellyel egyedivé teszik azt. Nem is gondolnál ilyenre? Pedig egyszerű: egy vállalkozói rendezvényen, kiállításon, rengeteg márkaképviselő igazgató, cégvezető cserél névjegykártyát. Mennyire megkönnyíti dolgukat, ha hónapokkal később kézbe akad egy névjegy, és azon fénykép is van. Így egyből tudja kitől kapta.

Szabadban is készülhetnek a képek?
Igen, természetesen, női, férfi portrénál, amelyek hétköznapi felhasználásra készülnek. Mindig időjárás, napszak függvénye is, hiszen pl. a déli napfény nem előnyös, mert fentről érkezik, és máshogy vetődik az árnyék az arcra. A helyszín kiválasztásánál kalkuláld be milyen ruhában és környezetben lesz a fotózás, itt az összhang nagyon fontos. Kivéve, ha valami nagyon extrémet szeretnél. (Volt rá példa, hogy koktélruha tűsarkúval, erdei, egyenetlen talajú helyszínen: no comment.)
 

Mit vegyél fel?
Minden a helyszíntől függ. Mindenképpen javasoljuk, ha szabadban szeretnéd a fotózást, hogy kényelmes legyen ülni, állni. Színben, stílusban egymáshoz illő legyen. Ruhád ne legyen nagy mintás, flitteres, feltűnő színű, ne vigye el a hangsúlyt rólad. Visszafogott, pasztell színeket javaslunk, de legyen elegáns. Lábbelit a terepviszonyoknak megfelelőt. Ha egy rendezett parkot, kastélyt, várat szemeltél ki hegyszínül: ott simán megengedheted magadnak a magas sarkút is. Ékszereket, kiegészítőket a ruháitokhoz illőt. Hajviseleted, sminked legyen rendezett, ruhához illő stílusú. Ha extrémebb helyszínen történik a fotózás, ott bármi megengedett.

Mit adunk át?
Nyers képeket külön kérésre sem adunk oda! A képeket 2 évig archiváljuk.

Ajánlatot kérek!

Tőletek hallottuk:
Fotósoknál tapasztaljátok, hogy feltüntetik az ajánlatban (rosszabb esetben a fotózás után szembesültök vele), hogy az elkészült képeket pl. saját weboldalra publikálják, vagy pedig borsos plusz költséget számítanak fel, ha ehhez nem járultok hozzá. Mi tiszteletben tartjuk, ha nem szeretné a megrendelő, hogy megjelenjenek a képei. Plusz költséget nem számolunk fel a fotózáskor. Természetesen nagyon örülünk, ha engedélyeteket adjátok, hiszen ezzel a mi munkánkat segítitek. Több esetben egy sorozatból csak egy-két képre kapunk engedélyt, amit szám szerint feltüntetünk. Minden esetben írásos engedélyt írunk 2 példányban, az esetleges viták elkerülése végett.

Ajánlatot kérek!


Tovább a kategóriában: « Kismama-pocakfotók

© Copyright 2014 Vipfoto.hu. All Rights Reserved
Webmester