Gyermekfotók

Gyermekfotók

Gyermekfotózás:

Tudjuk, hogy ebben a modern, mobil világban számtalan képet készítünk mobiltelefonjainkkal. Igen ám, pl. facebookra teljesen alkalmasak, különösen különböző szűrőkkel effektekkel, keretekkel még mutatósabbá tesszük, de ha kinyomtatjuk, megdöbbenve látjuk, hogy nem is olyan jók, mint amilyennek látszik. Nagy méretre nagyítva alkalmatlanok falaink díszének, nagyobb képkeretbe. Ilyenkor elgondolkozunk: ''Miért nem vittük fényképészhez első születésnapján? "

Gyakorlott szülőként mi is tapasztaljuk, hogy gyermekeink milyen gyorsan felnőnek, hipp-hopp elszállnak a gyermekévek. Érdemes szemünk fényei fontosabb állomásait profi szakemberre bízni, így biztosak lehetünk, hogy minőségileg kifogásolhatatlan képeket kapunk eredményül. S majdan hintaszékünkben ülve, az albumot lapozgatva, elérzékenyülve elevenítjük fel ezen kedves emlékeinket és büszkén mutogathatjuk, unokáinknak: ''Nézd ilyen volt a nagyi-papa, anyu-apu...''

1-10 éves korig ajánljuk, de jellemző a tinikor első éveiben is, legalább egyszer évente fotósorozatot csináltatni cseperedő, komolyodó gyermekünkről.

Fotózások alkalmával, csak a gyermekről, kisebb-nagyobb testvérrel, kedvenc játékkal, háziállattal készül a sorozat.

1-3 éves korig: szinte mindenki kéri a tortamajszolós képeket, az otthoni nagy szülinapi tortát nem igazán tesszük a gyerkőc elé, hogy szabadon kézzel-lábbal belenyúljon. Ilyenkor szoktak az igazán önfeledten nevető, huncut mosolyú fotók készülni.  Nálunk ez kötelező része a szülinapi fotósorozatnak. A tortát Ajándékba kapjátok tőlünk! :)
Igény szerint több alternatívát is megvalósítunk a választott csomag szerint.

Nagyobb gyermek fotózása hasonlóképp zajlik. Általában játszóteret, virágos parkot, erdős részt választunk. Ilyenkor kerülni kell a barnás, zöldes színt öltözékükön, mert beleolvadnak a környezetbe. Viszont ne legyen túl rikító színű, nagy mintás, flitteres és lehetőleg túl sportos sem, kivéve, ha csak abban érzi jól magát. Célunk, hogy a szülők elégedettek legyenek az átadott képekkel, melyek  tükrözik a gyermek valódi személyiségét, és helyet kapjanak a családi fotóalbumba, örök emléket állítva ennek az időszaknak.

Tinifotózás esetén is nagyon fontos, hogy az öltözék összhangban legyen a frizurával, esetleg sminkkel is. Ruha- és kiegészítő- választáskor mindig figyelembe kel venni  a helyszínt is. Nagyon mellé lehet lőni, pl. egy erdei fotósorozathoz miniszoknya, tűsarkú cipő? (Na neee!) :) Érdekes lesz a végeredmény, biztos neked sem fog tetszeni,  az elkészült képek a fiók legmélyén kötnek majd ki, senkinek nem mutogatod majd jó szívvel.

Mobil stúdiónkkal,  mókás kellékekkel gyermekzsúrokra is kitelepülünk.

 

Hol és hogyan történik a fotózás? Mit kell hozni?
Szabadban, általatok választott helyszínen, vagy hátterekkel, fényekkel, kellékekkel felszerelt műtermünkben. Mindig az alkalomnak,  évszaknak és a gyermek nemének megfelelő háttérrel és kompozícióval várunk. Egy tea, üdítő és persze nasi mellett picit beszélgetünk, ismerkedünk. Gyakorlott szülőként hamar megtaláljuk a közös hangot. Ezután mindig jó kedvvel, gördülékenyen megy a ''közös munka''.
Több átöltözési lehetőséget biztosítunk, ne hagyjátok otthon a kedvenc farmert, inget, szoknyát, szandált, alvós macit de bátran válogathattok a mi kellékeinkből, kiegészítőinkből is (tüll szoknyák, virágos hajdíszek, farmerek, ingek, nyakkendők, kalapok, jelmezek, plüssök).

Mit adunk át?
Egy szuper, technikailag digitálisan átdolgozott képsorozatot, nagy felbontásban CD-n vagy e-mailben, csomagválasztás szerinti darabszámban. Lehetőség van a képekből válogatva zenés slide show (minden esetben Ti külditek a zenét e-mailben), vászonkép, falinaptár, fényképes ajándéktárgy rendelésére is, akár később is.  A képeket digitálisan 2 évig archiváljuk!

Ajánlatot kérek!

 

Tőletek hallottuk:
Fotósoknál tapasztaljátok, hogy feltüntetik az ajánlatban (rosszabb esetben a fotózás után szembesültök vele), hogy az elkészült képeket pl. saját weboldalra publikálják, vagy pedig borsos plusz költséget számítanak fel, ha ehhez nem járultok hozzá. Mi tiszteletben tartjuk, ha nem szeretné a megrendelő, hogy megjelenjenek a képei. Plusz költséget nem számolunk fel a fotózáskor. Természetesen nagyon örülünk, ha engedélyeteket adjátok, hiszen ezzel a mi munkánkat segítitek. Több esetben egy sorozatból csak egy-két képre kapunk engedélyt, amit szám szerint feltüntetünk. Minden esetben írásos engedélyt írunk 2 példányban, az esetleges viták elkerülése végett.


Tovább a kategóriában: « Újszülött-babafotók Jegyes-Esküvői fotók »

© Copyright 2014 Vipfoto.hu. All Rights Reserved
Webmester