Eskövői fotózás
Ma 2017. január 21. Szombat, napja van. Holnap napja lesz.

Eskövői fotózás

Az esküvő az ifjú pár életében a legfontosabb. A hosszú-hosszú készülődés után mindennek a helyén kell lennie. Éppen ezért egy hétvége - egy lakodalom. Arról nem is beszélve, hogy az itt készült képek egyszeriek, többé nem megismételhetők, elsőre sikerülniük kell!

Miért fontos ez? A szerelem, a boldogság és az elkötelezettség az esküvőben teljesedik be. Egy gyönyörű történet, melyet az elkészült fényképek mesélnek el. Évek múlva az emlékek halványodnak- fakulnak, de a fényképalbumot lapozva megelevenednek az esküvő pillanatai.


Minden esetben egy személyes találkozó előzi meg, ahol egyeztetjük a kívánságokat és az elképzeléseket. A nagy napig telefonos kapcsolatban maradunk, hogy a felmerülő plusz igényeket be tudjuk építeni a fotózás menetébe illetve a lagzi menetrendjébe. Így a fotózással kapcsolatos stressz minimálisra csökkenthető, elkerülhető.


Többnapos sátras lagzi esetén már a készülődés megörökítésével megkezdődik a munkám. A menyegző napján akár a sminkesnél, a fodrásznál is kezdődhet a fotózás, a menyecsketáncig bezárólag. Ha valaki csak a beállított és a szertartásokon képekre tart igényt, természetesen az is választható. A kreatív fotózásnak csak a képzelet szab határt...

 

 

 

 

Új hozzászólás

© Copyright 2014 Vipfoto.hu. All Rights Reserved
Webmester